Giv din privatøkonomi et boost med en ny bank

Fy! Hvorfor har du ikke skiftet bank i flere år i træk? Vi er så dumme, os danskere, og sikkert også de fleste andre steder i verden. Vi bliver i den samme bank år efter år efter år. Det er direkte spild af penge. Hvis en virksomhed ikke ser en grund til at konkurrere, så vil den nemlig heller ikke gøre det, og hvis du ikke fra tid til anden lige får tjekket hvor meget billigere du kan få bank og lån, jamen så bliver du ved med at have en dyr løsning, selvom der helt sikkert er muligheder for at spare mange mange tusinde kroner hvert eneste år.

Nogle kan kun spare et par tusinde, ved at få lagt lån om, og skifte bank, mens andre faktisk kan spare helt uhyrlige summer ved at få kigget lidt på privatøkonomien. Der er derfor heller ikke nogen grund til ikke at få gjort noget ved det allerede i dag. Sammenlign lån på sider som Lån7 eller skriv til forskellige banker, hvis du gerne vil have billigere billån og boliglån.

Her er en liste over de største danske banker. Så er der lidt at starte med. Skriv til en håndfuld af dem, og hør om du ikke kan få noget der er billigere. Send gerne nogle forskellige detaljer til dem, så de ved hvorfor du er en spændende mulig kunde hos dem.

 1. Danske Bank
 2. Nordea Bank Danmark
 3. Jyske Bank
 4. Sydbank
 5. Nykredit Bank
 6. Spar Nord Bank
 7. Arbejdernes Landsbank
 8. Saxo Bank
 9. Vestjysk Bank
 10. Ringkjøbing Landbobank
 11. Nordjyske Bank
 12. Sparekassen Kronjylland
 13. Den Jyske Sparekasse
 14. Lån & Spar Bank
 15. Sparekassen Sjælland
 16. Sparekassen Vendsyssel
 17. Alm. Brand Bank
 18. Danske Andelskassers Bank A/S
 19. FIH Erhvervsbank
 20. Middelfart Sparekasse

Held og lykke med at spare penge på lån og måske får lidt bedre rente på dine indlån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *